Lunch

Amandel Melk

Benodigdheden

blender
zeef

Ingrediƫnten
deze ingredienten zijn eiwitrijk. Zeer geschikt als lunch om mee te nemen naar het werk of een uur na het sporten.

4 el amandelboter
of 1/2 kop geweekte amandelen
4 kop water
1/4 tl vanille
mespuntje stevia poeder
snufje zeezout
1 el kokosboter
1 tl maca

Bereiding


Stap 1
Week de amandelen overnacht. Door het weken van de amandelen  (minimaal 2 uur), maak je de enzymen actief en de eiwitten opneembaar.
Als je geen tijd hebt om noten te weken, kun je ook rauwe notenboters kopen in de natuurwinkel en daar een paar eetlepels van gebruiken. Dan kun je het zeven overslaan.

Stap 2
Doe de amandelen en het water in de blender.

Stap 3
Blend 30 sec. tot je alles fijn is gemalen.


Stap 4
Zeef nu de notenmelk en houd het pulp apart (kun je als basis voor een saus gebruiken)

Stap 5
Doe de notenmelk en de ingredienten met elkaar in de blender en blend tot lekkere smoothy.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten